☎️ Lenka: +420 773 788 710 -> každý pracovní den mezi 9:00-18:00.

Hodnocení obchodu

5,0 596 hodnocení
5
591x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza | 2.7.2024
Nemam slov! Plavky, ktere nebyly v me velikosti a dositi melo trvat 14 dni, dorazily za 4 pracovni dny! Wow, smekam 🤩 Jinak plavky jsou super, bala jsem se, jak mi budou sedet (jsem vysoka a mam velka prsa), ale sedi paradne a jsou fakt krasny! Dekuju moc! 🌻
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 9.7.2024
Milá Terko, moc děkujeme za tak parádní hodnocení😍 Jsme moc rádi, že jste spokojená🤗 Přejeme krásné léto☀️
V Avatar autora Veronka | 22.5.2024
Milujem vas 😀🍀 kazda jedna vecicka sedi uzasne, materialy su dokonale, farby ziarive, som zavisla na Pura vide, dakujem za vasu skvelu pracu
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 27.5.2024
Verčo, moc děkujeme za takovou úžasnou reakci❤️ Udělala jste nám obrovskou radost🤗❤️
IP Avatar autora Ivana Polakova | 25.4.2024
Perfektní!!vse!!hlavne kvalita tisku je super👍 Rychlost,vstřícnost při vyzvednuti,ochota…
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 10.5.2024
Ivčo, moc děkujeme❤️
ML Avatar autora Marie Lasotová | 16.4.2024
Naprosto nádherné a skvělé kousky. ♥️ Objednala jsem si tričko Animals a milovaná Pura Vida opět nezklamala. Materiál úžasný, velikost skvěle sedí, rychlé dodání. Díky vám je můj svět zkrátka barevnější. ♥️💚💙🧡
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 29.4.2024
Dobrý den, Maruško, moc děkujeme za vaše krásné hodnocí a jsme rádi, že jste s námi❤️
KN Avatar autora Katka Nováková | 12.4.2024
Úžasná, autentická a originální česká značka. Úžasný materiál, perfektní zpracování, ale hlavně naprosto jedinečný autorský design díky kterému máte den o kousek barevnější 🌸
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 16.4.2024
ÓÓÓ celý tým Vám ze ❤️ děkuje za tak úžasné hodnocení☺️❤️ Máme radost🤗
P Avatar autora PETRA | 5.3.2024
Naprosto skvělé, nádherný materiál, bezvadně sedí. Tričko s vlečkou ❤️👍 . Samolepka již přilepena na mém autě 😀. Krásný den všem !!!!!
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 8.3.2024
Peti, moc děkujeme za krásné hodnocení☺️ Máme obrovskou radost❤️
BK Avatar autora Bozena Kvicalova | 26.2.2024
Nesmírně jsem spokojená s originálními výrobky, dělají radost mně, dceři i malé vnučce.
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 28.2.2024
Moc děkujeme❤️☺️
MK Avatar autora Mirka Kostková | 23.2.2024
Nádhera!!! Jsem opět naprosto nadšená 🥰😍🤗 - kvalitou, jedinečností, ochotou, komunikací i krásným balením. Děkuju, že zase o kousek víc rozjasňujete a probarvujete můj svět 💗💗💗
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 28.2.2024
Mirko, moc děkujeme za krásnou reakci. Jsme moc rádi, že jste spokojená☺️🥰
A Avatar autora Anežka | 22.2.2024
Naprosto BOŽÍ letní kalhoty!! 😍🌸🥰🌼💜🤩 Velikost sedí, materiál lehoučký a příjemný jako v bavlnce, bleskurychlé dodání a bezva komunikace. Udělali mi OBŘÍ radost! Děkuji za originální kousek! 😇🌟❤️
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 28.2.2024
Jupí! Anežko, udělala jste nám obrovskou radost☺️ Moc děkujeme za tak krásné hodnocení❤️
B Avatar autora Barbora | 9.2.2024
Perfektní! Balení, rychlost vyřízení i kvalita produktů naprosto top 😍 objednávala jsem svíčky a v životě jsem neměla lepší (za 15 minut provoňený pokoj, krásná ne-umělá vůně). Yankee se může jít zahrabat 😀
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 12.2.2024
Barčo, moc děkujeme za tak úžasnou reakci. Máme obrovskou radost☺️❤️
V Avatar autora Veronika | 2.2.2024
Děkuji za speciálně pro mě ušité, krásné, příjemné a bleskově poslané triko s Malým Princem. Mám super komplet 😍
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 8.2.2024
Verčo, máme radost, že jste tak spokojená☺️ Děkujeme za krásné hodnocení❤️
IA Avatar autora Ivana Ašková | 22.1.2024
Z Avatar autora Zdeňka | 19.1.2024
Skvělé :-). Mám první kousek a to letní kalhoty, nejen že perfektně sedí, jsou i úžasně lehké a příjemné. Myslím, že postupně můj šatník oživím :-). Moc děkuji.
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 19.1.2024
ÓÓÓ, máme radost❤️ Děkujeme☺️
I Avatar autora Iveta | 18.1.2024
Rychlé dodání,bezchybná komunikace a objednané zboží(čepice,nákrčník i triko)sedí perfektně!!! V práci jsem v bílé (nemocnice), takže vaše úžasné barvy si ve volném čase doslova užívám!!!
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 19.1.2024
Ivet, děkujeme za krásné hodnocení. Máme radost, že si barvičky tak užíváte❤️☺️
M Avatar autora Magda | 18.1.2024
Děkuji moc za krásné věci, vše krásné a vše parádně sedí. Při rozbalování jsem měla radost jak malé dítě, děkuji moc i za možnost zažít tento pocit díky Vám.
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 19.1.2024
Moc děkujeme za úžasné hodnocení☺️❤️
KK Avatar autora Karin Kohlmannova | 8.1.2024
ďakujem za zážitok už zo samotného vybaľovania ))) všetko perfektne sedí, je krásne, farebné, pohodlné, sviečky voňavé.... obyčajne sa moc na seba v zrkadle nepozerám, ale keď mám tú nádheru na sebe, tak sa stále chodím "očumovať" a usmievam sa. Veľký obdiv a vďaka, nech sa vám všetkým v novom roku darí )))
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 10.1.2024
Karin, moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Zahrálo nás u srdce❤️ Přejeme všechno nejlepší do nového roku🤞
P Avatar autora Pavel | 20.12.2023
Maximální spokojenost! Vstřícnost, super komunikace, vše bez poblému. Velmi doporučuji!
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 2.1.2024
Pavle, moc děkujeme❤️
M Avatar autora Margit | 8.12.2023
Vše je krásné, moc díky, a jediné, co bych přidala jsou kapsy aspoň k mikině.
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 2.1.2024
Margit, moc děkujeme za krásné hodnocení❤️ Kapsičky jsme testovali, ale nebylo to prostě ono🙂
R Avatar autora Radek | 2.12.2023
Naprosto spokojen:-), originální krásné věci, kalhoty ušité a dodané daleko dřív, než uváděný termín. Ať se vám daří holky :-)
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 4.12.2023
Radku, moc děkujeme za tak krásné hodnocení a přání❤️
L Avatar autora Ludmila | 23.11.2023
Obchod PURA VIDA je super. Krásné věcičky. Naprosto úžasné. Triko NEBUĎ KRÁVA nemá chybu. Barva, velikost, prostě paráda. Konečně něco nepřehlédnutelného.
LK Avatar autora Lenka Kyzlinková (Administrátor) 24.11.2023
Lído, moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Máme obrovskou radost☺️❤️